Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

veelgestelde vragen

Uniklus werkt voor huiseigenaren. Iedereen met een eigen huis kan klussen en reparaties laten uitvoeren door Uniklus. Je moet dan wel abonnee zijn.
Je kan je online aanmelden als nieuw abonnee, maar ook telefonisch. De eerste maand betaal je € 22,95 abonneekosten en € 39,95 entree fee. Daarna loopt het abonnement voor € 22,95 per maand.
Het abonnement kent een wachttijd van twee weken. Na deze periode kan elke abonnee tot 2 klussen per maand gratis door Uniklus laten uitvoeren.
De meeste ongelukken vinden in huis plaats. En wie op leeftijd is doet er goed aan niet meer op trapjes of ladders te gaan staan. Nu steeds meer mensen tot op hoge leeftijd in hun eigen huis blijven wonen, is een abonnement op Uniklus onmisbaar. Met Uniklus heeft elke abonnee de zekerheid dat grote en kleine klusjes, snel en vakkundig worden verholpen. Zonder extra kosten!
Nee, Uniklus is er voor alle kleine klussen en ongemakken die je niet zelf kunt of wilt oplossen. Die klussen kan je bij Uniklus inplannen. Bij spoedklussen (zoals bij rioolverstopping en ruitschade) komen we binnen 2 uur, ook in het weekend en op feestdagen.
Iedereen die Uniklus abonnee is, belt met het servicenummer en wordt gratis geholpen. Wie nog geen abonnee is, kan dit gelijk met het melden van de klus worden. Als de klus spoed heeft, dan wordt hier eenmalig een extra bedrag in rekening gebracht.
Het Uniklus abonnement heeft een minimum looptijd van 12 maanden. Daarna is het per maand opzegbaar.
Op deze pagina staan de klussen en reparaties die onder het abonnement vallen. Deze klussen worden voor abonnees gratisverholpen. Je betaalt ook geen voorrijkosten.

Heb je een andere vraag?

Ontbreekt een vraag? Help ons en mede abonnees, en gebruik ons contactformulier om de vraag in te sturen. Deze kunnen we dan toevoegen aan deze pagina. Alvast bedankt voor de aanvulling.