Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Uniklus: wonen zonder stress

Uniklus is een landelijk werkende service voor huiseigenaren. Deze huiseigenaren kunnen abonnee worden op Uniklus. Elke abonnee op Uniklus heeft het recht om tot twee klussen per maand door Uniklus te laten uitvoeren. Voor de meeste klusjes doet Uniklus dit zonder verder kosten in rekening te brengen. Ook spoed klusjes die in het weekend, de avond, de nacht of tijdens feestdagen worden uitgevoerd, regelt Uniklus voor haar abonnees, zonder bijkomende kosten.

Onderdeel van  Mainplus

Uniklus maakt onderdeel uit van Mainplus. Deze organisatie regelt het onderhoud en de reparaties van meer dan 350.000 huurwoningen. Daarnaast regelt Mainplus voor veel verzekeraars de uitvoering van schades. Hierdoor is Mainplus gewend om landelijk, met ruim 2.000 serviceteams aan de slag te zijn.

Uniklus is het particuliere deel van de werkzaamheden. De serviceteams zijn dezelfde, de aansturing ervan verloopt via de eigen Uniklus organisatie. Op die manier is de service die al jaren wordt verleend aan woningcorporaties, ook beschikbaar voor particuliere woningbezitters.

team Uniklus staat voor je klaar
Rijswijk, 1 maart 2019