Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Sleutel afgebroken? Wat nu!

Je komt thuis van je werk, of stapt op de deur af met twee volle tassen boodschappen. Dan wil je maar één ding: naar binnen. Je steekt de sleutel in het slot en… set sleutelsin plaats van te draaien, breekt de sleutel af! Wat nu? Zonder hulp kom je er mooi niet in.

Steeds meer huizen zijn voorzien van goed hang- en sluitwerk. En het touwtje uit de brievenbus is geen gewoonte meer. De bedoeling van dit alles is om een afgesloten woning, dicht te houden. Je komt er niet gemakkelijk in, behalve als je de sleutel hebt. Maar wat als die nu net afbreekt? Je hebt dan een groot probleem. Óf je hebt een abonnement op Uniklus, want dan wordt het snel verholpen.

Je wilt zo snel mogelijk naar binnen, maar wie je daarbij gaat helpen hangt van jezelf af. De eerste de beste sleuteldienst vraagt vaak veel geld. Welke keuze heeft u? De Uniklus abonnee heeft het een stuk makkelijker. Hij belt met Uniklus en binnen 2 uur staat de Uniklus servicedienst op de stoep. Zij helpen je weer snel naar binnen. En dat alles kost je niets. Je hebt immers een abonnement.

Wanneer het slot moet worden vervangen, betaal je die vervangingskosten wel.

Jezelf buitengesloten? Uniklus helpt gratis

Ook als je jezelf hebt buitengesloten omdat de deur dichtwaaide, zorgt Uniklus er gratis voor dat je de woning weer in kunt. Geen starttarief, geen materiaal- en voorrijkosten. Je betaalt alleen materiaalkosten wanneer het slot geforceerd of vervangen moet worden.

Hulp binnen 2 uur,
óók voor niet Uniklus leden

Hulp binnen 2 uur, óók voor niet Uniklus leden

Wie nog geen abonnee is kan binnen 2 uur geholpen worden door het Uniklus team. Je abonnement wordt ter plekke afgesloten, waardoor je direct profiteert van alle voordelen van het abonnement. Je wordt nu direct gratis in je huis geholpen. Je betaalt zélfs geen voorrijkosten, starttarief of materiaalkosten!

Voor slechts € 122,90 ben je versneld lid en wordt je meteen geholpen. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Direct dus al veel voordeliger dan een slotenmaker bellen.

Slot kapot, laat het vertrouwd herstellen

Met het Uniklus abonnement wordt je altijd gratis geholpen. Alle werkzaamheden om je weer binnen te laten, vallen onder het abonnement. Als een slot vervangen moet worden, betaal je wel die kosten.

Uniklus, je vertrouwde slotenmaker

Wie zijn sleutel vergeet, een kapot slot, of een afgebroken sleutel heeft, belt geen onbekende slotenmaker. Je belt Uniklus en krijgt gratis toegang tot je woning. En Uniklus werkt vertrouwd en onder garantie. Wij vragen naar je legitimatie om er zeker van te zijn, dat we jouw woning openen. Toegang verschaffen valt onder het abonnement. Eventuele meerkosten zoals het vervangen van het slot worden je later in rekening gebracht. En op al onze werkzaamheden heb je 100% garantie.

Uniklus regelt al je klussen!

Met een abonnement op Uniklus sta je nooit lang voor een dichte deur. Maar we doen nog veel meer. Zo verhelpt Uniklus o.a. lekkage, kortsluiting, lekkende kranen, ruitschade, rioleringsproblemen en klemmende deuren. Tot twee klussen per maand, geheel gratis. En bij Uniklus betaal je géén voorrijkosten, géén starttarief of uurloon en zijn de materiaalkosten bijna altijd inbegrepen.

Op onze homepage vind je een overzicht van alle reparaties, de algemene voorwaarden en de tarieven. Kies voor de zekerheid dat al jouw reparaties, snel en vakkundig worden verholpen door de ruim 2.000 vakmensen die door het hele land voor Uniklus werken.

team Uniklus staat 24/7 voor u klaar
voor slechts € 22,95 per maand
staan wij 24/7 voor je klaar

Het Uniklus abonnement in het kort

Het Uniklus abonnement
in het kort

Iedere huiseigenaar kan zich abonneren op Uniklus, dé landelijke service voor reparaties in en om het huis. Een abonnement kost slechts € 22,95 per maand. Hiervoor heb je 24/7 de beschikking over het Uniklus serviceteam dat altijd snel je klus oplost (bij spoed zelfs binnen 2 uur).
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 1 jaar 100% garantie
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur