Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Ruit  kapot?

Een windvlaag is voldoende om een deur uit je handen te laten waaien. Door de klap gaat dan vaak de ruit stuk. Je hebt ruitschade en dat komt nooit goed uit. Steeds meer ramen zijn uit dubbelglas gemaakt, dus vervangen gaat wel even wat dagen duren. Ook het afsluiten van de woning en het wind- en waterdicht maken wordt met een gebroken ruit heel moeilijk. Tijd om Uniklus te bellen. Want Uniklus herstelt ook gebroken ruiten.

Glasschade herstellen

Bijna iedereen is verzekerd tegen glasschade. Niet omdat het zo vaak voorkomt, maar omdat de gevolgen groot kunnen zijn. Afhankelijk van waar de ruit zit en hoe groot het gat is, kunnen wind en water zo naar binnen waaien. Niet zo fijn voor het parket of de zitbank. Daarom zit in bijna alle inboedelverzekeringen ook een dekking voor ruitbreuk. Omdat snel noodmaatregelen nemen en herstellen, erger voorkomen.

Hulp binnen 2 uur,
óók voor niet Uniklus leden

Hulp binnen 2 uur, óók voor niet Uniklus leden

Wie nog geen abonnee is kan binnen 2 uur geholpen worden door het Uniklus team. Je abonnement wordt ter plekke afgesloten, waardoor je direct profiteert van alle voordelen van het abonnement. De gebroken ruit wordt nu direct gratis verholpen. Je betaalt zélfs geen voorrijkosten, starttarief of materiaalkosten!

Voor slechts € 122,90 ben je versneld lid en wordt je meteen geholpen. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Direct dus al veel voordeliger dan een glaszetter bellen.

Pas op!!! Glas is scherp!

Glas is gevaarlijk scherp en loshangende glasdelen kunnen gemakkelijk tot slagaderlijke verwondingen leiden. Doe dus zelf niets en bel onmiddellijk Uniklus. Want de vakmensen van Uniklus weten hoe ze een gebroken ruit, snel en vakkundig kunnen verwijderen. Zonder meer brokken dan er al zijn.

Zo ben je bij glasschade snel geholpen

Een gebroken ruit is bijna altijd een spoedreparatie. Het Uniklus serviceteam staat dus binnen 2 uur bij je voor de deur. Afhankelijk van de schade, hoeveel glas er nog in de sponning zit en hoe stabiel dat nog zit, wordt er een noodruit over de gebroken ruit gelijmd. Hiermee is de woning wind en water dicht en kan weer je afsluiten. De losse splinters worden verwijderd en alles is veilig genoeg om de tijd tot de nieuwe ruit gemaakt is, af te wachten.

Vervanging ruit

Als de nieuwe ruit gemaakt is, maakt het Uniklus team een nieuwe afspraak met u, om de nieuwe ruit te plaatsen. De noodmaatregelen en het voorrijden kost je als Uniklus abonnee helemaal niets. De kosten voor een nieuwe ruit declareren wij bij je verzekering. En zo wordt alles goed en vakkundig gemaakt.

Nog geen Uniklus abonnee?

Ruitschade, de noodmaatregelen en het veilig afvoeren van de glasdelen, valt allemaal onder het abonnement van Uniklus. De Uniklus abonnee betaalt dus niets. Ben je nog geen Uniklus abonnee, maar wilt wel binnen 2 uur geholpen worden? Dat kan! Bij het melden van de glasschade kan je direct abonnee worden. Je betaalt dan eenmalig € 99,95 extra. Dat is € 39,95 registratiekosten en de eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Vervolgens betaal je alleen maandelijks de abonnementskosten. Je bent nu als Uniklus abonnee verzekerd van twee gratis reparaties per maand.

Bekijk hier welke gratis reparaties allemaal onder het abonnement vallen.

Zorgeloos wonen met Uniklus

Steeds meer ouderen willen best in hun eigen huis blijven wonen, maar willen niet meer de ladder op, de kruipruimte in, of de schaaf of schroevendraaier hanteren. Daarom is er het Uniklus abonnement. Voor al die kleine klussen en reparaties die moeten gebeuren, soms zelfs direct. Daarvoor zoek je een vertrouwd adres dat snel, vakkundig en onder garantie alles regelt. En dat kan bij Uniklus. Voor slechts € 22,95 per maand ben je verzekerd van een vakkundige reparatiedienst. die bij calamiteiten zelfs binnen 2 uur op je stoep staan. Je kan je aanmelden op uniklus.nl/aanmelden/

team Uniklus staat 24/7 voor u klaar
voor slechts € 22,95 per maand
staan wij 24/7 voor je klaar

Het Uniklus abonnement in het kort

Het Uniklus abonnement
in het kort

Iedere huiseigenaar kan zich abonneren op Uniklus, dé landelijke service voor reparaties in en om het huis. Een abonnement kost slechts € 22,95 per maand. Hiervoor heb je 24/7 de beschikking over het Uniklus serviceteam dat altijd snel je klus oplost (bij spoed zelfs binnen 2 uur).
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 1 jaar 100% garantie
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur