Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Help!!! De WC spoelt niet door

Bijna alle woningen in Nederland zijn aangesloten op het riool. Een prima voorziening die zonder veel gedoe het vuile water afvoert en reinigt. We zeggen zonder al te veel gedoe, want de mate van vervuiling maakt het wel steeds moeilijker om het rioolwater te zuiveren. Rioolwater moet tot het gezuiverd is apart blijven van al het andere water. Daarom is een goed werkend rioolsysteem van groot belang.

Wij laten je afvoer weer doorlopen

Toch gaat het in huis nog wel eens mis. Dat komt in de meeste gevallen omdat we het afvoerputje gebruiken voor alles waar we vanaf willen. En daar is het niet voor bedoeld. Bak- en frituurvet, doekjes en andere vezelige materialen worden weggespoeld met alle nare gevolgen van dien. Een rioolverstopping! Vetten stollen in de afvoerbuizen en vezelige materialen blijven steken. En dan kan het zo gebeurd zijn, de gootsteen loopt niet meer door, water blijft in het bad staan en de WC spoelt ook niet meer. De afvoer zit verstopt!

Hulp binnen 2 uur,
óók voor niet Uniklus leden

Hulp binnen 2 uur, óók voor niet Uniklus leden

Wie nog geen abonnee is kan binnen 2 uur geholpen worden door het Uniklus team. Je abonnement wordt ter plekke afgesloten, waardoor je direct profiteert van alle voordelen van het abonnement. Je riool wordt nu direct gratis ontstopt. Je betaalt zélfs geen voorrijkosten, starttarief of materiaalkosten!

Voor slechts € 122,90 ben je versneld lid en wordt je meteen geholpen. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Direct dus al veel voordeliger dan een loodgieter bellen.

Afvoer of het riool verstopt?

Is het nu de afvoer, of het riool? In de meeste gevallen wordt een verstopping veroorzaakt door een prop materiaal in de afvoer. Dat kan vlak achter het putje zitten, of ergens in de afvoerbuizen. De uitstroom in het riool is het meestal niet, dat is groot genoeg. We hebben het dus over een verstopte of slecht doorlopende afvoer. Door haren en zeepresten in het sifon (ook wel zwanenhals genoemd) onder de wastafel of gootsteen. Dat kan je zelf herstellen, maar abonnees van Uniklus bellen gewoon. Dan doet Uniklus het!

Riool ontstoppen gratis voor Uniklus abonnees!

Elk abonnee kan tot twee reparaties per maand gratis door Uniklus laten doen. Riool of afvoer ontstoppen kan daar één van zijn. De vakman van Uniklus doet het graag voor je. Hoe gaat het ontstoppen in zijn werk?

Elke afvoer in je huis heeft een sifon of stankafsluiter. Vooral die van de gootsteen en wastafels willen nog wel eens dichtzitten. Demonteren en schoonmaken is vaak voldoende. Maar lang niet altijd afdoende om voor een goede afvoer te zorgen. Dan zit de verstopping verderop in het buizenstelsel.

Vaak is bij de aanleg rekening gehouden met de mogelijkheid om de afvoer door de spuiten. En de Uniklus vakman is de aangewezen persoon om dat te doen. Als tijdens de inspectie van de afvoer blijkt dat er gescheurde afvoerleidingen zijn, dan worden deze gelijk met het ontstoppen vervangen. Ook die werkzaamheden zitten in het Uniklus abonnement. Je betaalt dus niets en Uniklus regelt het.

Riool verstopt? Uniklus abonnees hebben het makkelijk

Eén telefoontje is voldoende om de vakmensen van Uniklus aan het werk te zetten. Bij spoedgevallen zelfs binnen 2 uur! En let op, ook dan zonder extra kosten. Het ontstoppen van je riool behoort tot de gratis reparaties die Uniklus voor haar abonnees regelt. En als dan zou blijken dat er een afvoer gescheurd is, vervangen we die ook nog. Zonder extra kosten en met garantie.

team Uniklus staat 24/7 voor u klaar
voor slechts € 22,95 per maand
staan wij 24/7 voor je klaar

Het Uniklus abonnement in het kort

Het Uniklus abonnement
in het kort

Iedere huiseigenaar kan zich abonneren op Uniklus, dé landelijke service voor reparaties in en om het huis. Een abonnement kost slechts € 22,95 per maand. Hiervoor heb je 24/7 de beschikking over het Uniklus serviceteam dat altijd snel je klus oplost (bij spoed zelfs binnen 2 uur).
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 1 jaar 100% garantie
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur