Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Zachtjes tikt de regen tegen het zolderraam

Als het daar maar bij blijft. Toch hebben de meeste woningen vroeg of laat te maken met een ander soort getik. Het geluid van waterdruppels op de vloer. Waar komt het vandaan en hoe kun je het oplossen? Dat zijn eenvoudige vragen waar een vakman heel wat tijd aan kwijt kan zijn.

Water loopt altijd naar het laagste punt. Daar verzamelt het zich om vervolgens achter een plint of via een naad, weer verder te lopen. Dit betekent dat waar je de lekkage ziet, dat lang niet altijd de plek is waar het lekt. Wij voeren daarom eerst een lekdetektie uit. Dit houdt in dat wij uitzoeken waar het water in eerste instantie vandaan komt. Waar zit het lek?

Hulp binnen 2 uur,
óók voor niet Uniklus leden

Hulp binnen 2 uur, óók voor niet Uniklus leden

Wie nog geen abonnee is kan binnen 2 uur geholpen worden door het Uniklus team. Je abonnement wordt ter plekke afgesloten, waardoor je direct profiteert van alle voordelen van het abonnement. De lekkage wordt nu direct gratis verholpen. Je betaalt zélfs geen voorrijkosten, starttarief of materiaalkosten!

Voor slechts € 122,90 ben je versneld lid en wordt je meteen geholpen. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Direct dus al veel voordeliger dan een loodgieter bellen.

lekkages met een spoedeisend karakter

Wij begrijpen best dat je de overlast zo snel mogelijk kwijt wilt zijn. Daarom is het goed dat een lekkage snel wordt gedetecteerd om daarna verholpen te worden. En daar kan best wat tijd in gaan zitten. Een loodgieter berekent standaard voorrijkosten en vervolgens zijn uurtarief. Dat kan behoorlijk uit de hand lopen. Want eerst wordt vastgesteld waar het lek zit en pas daarna komt de reparatie. Uniklus abonnees hebben deze zorgen niet. Zij bellen bij een lekkage gewoon Uniklus. Afhankelijk van het spoedeisend karakter is er binnen 2 uur een serviceteam aanwezig.

De Uniklus abonnee betaalt geen voorrijkosten en geen uurtarief. En als de oplossing een stukje daklood is of een recht te leggen dakpan, dan blijven de kosten ook nul euro. Dat valt allemaal onder het Uniklus abonnement.

interne lekkage

Je kan ook een interne lekkage hebben. Bijvoorbeeld omdat de spoelbak overloopt, de kraan blijft lekken of een afvoer dicht zit. Ook die lekkages zijn moeilijk op te sporen. Zolang het door een visuele inspectie te vinden is, ben je als Uniklus abonnee hiervoor niets extra’s kwijt.

Als voor het opsporen van de lekkage speciale apparatuur nodig is (bijv warmtebeelden en kleurvloeistof), dan moet hier wel apart voor betaald worden. Dit word natuurlijk altijd eerst vooraf besproken.

Toch heeft elke Uniklus abonnee voordeel van zijn abonnement. Je betaalt nooit voorrijkosten en de onderzoeksuren en de (nood)reparatie zijn inbegrepen. Allemaal kosten die je bij een loodgieter wél moet betalen.

een zeker gevoel

Platte daken, dakgoten, kilgoten, dakkapellen en lichtkoepels zijn vaak de boosdoeners. Naarmate het allemaal wat ouder wordt, komen de gebreken. Regenwater kan dan op de gekste plekken je woning binnenkomen. Voorkomen is bijna onmogelijk, maar snel ingrijpen en herstellen wel. Met een Uniklus abonnement heb je dat goed geregeld.

Een lekkage komt altijd onaangekondigd. Daarom is het fijn dat de Uniklus abonnee gebruik kan maken van de ruim 2.000 servicemedewerkers die Uniklus elke dag op de weg heeft. Er is altijd wel een serviceteam dat bij je in de buurt aan het werk is. En als die er niet is, dan sturen wij zeker bij spoedgevallen, apart een team naar je toe. Daar heb je als Uniklus abonnee recht op.

team Uniklus staat 24/7 voor u klaar
voor slechts € 22,95 per maand
staan wij 24/7 voor je klaar

Het Uniklus abonnement in het kort

Het Uniklus abonnement
in het kort

Iedere huiseigenaar kan zich abonneren op Uniklus, dé landelijke service voor reparaties in en om het huis. Een abonnement kost slechts € 22,95 per maand. Hiervoor heb je 24/7 de beschikking over het Uniklus serviceteam dat altijd snel je klus oplost (bij spoed zelfs binnen 2 uur).
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 1 jaar 100% garantie
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur