Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

Pannen van het dak gewaaid? Uniklus legt ze er weer op!

Pannen zijn een duurzame dakbedekking, maar in combinatie met storm willen er wel eens een paar van het dak waaien. Dat wil je natuurlijk snel hersteld hebben, want de gevolgschade van slecht liggende of ontbrekende pannen is heel groot.

Marseille dakpan

De kracht van de wind is enorm. En het is niet altijd de voorspelde windsterkte die er toe doet. Hoe je dak op de wind ligt en de vormen die het dak heeft. Het zijn allemaal omstandigheden die er voor kunnen zorgen dat ook bij een matige wind pannen kunnen verschuiven of omlaag vallen. Het is daarom verstandig regelmatig het dak te inspecteren.

De meeste soorten pannen liggen in een ritme op het dak. Keurig verspringend bij kruispannen, tot uiterst strak bij sneldekpannen. Maar maak je geen illusie, want als de wind hard genoeg is kunnen alle soorten pannen wegwaaien. De ene soort wat sneller dan de andere. Dat heeft ook te maken met het gewicht van de dakpan. Bepaalde soorten (vooral de Oud-Hollandse modellen) zijn relatief licht. Deze zullen sneller van het dak waaien. Sneldekpannen daarentegen zijn zwaar en liggen goed aangesloten. Die geven minder problemen.

Hulp binnen 2 uur,
óók voor niet Uniklus leden

Hulp binnen 2 uur, óók voor niet Uniklus leden

Wie nog geen abonnee is kan binnen 2 uur geholpen worden door het Uniklus team. Je abonnement wordt ter plekke afgesloten, waardoor je direct profiteert van alle voordelen van het abonnement. Het probleem met de weggewaaide dakpannen wordt nu direct gratis opgelost. Je betaalt zélfs geen voorrijkosten, starttarief of materiaalkosten!

Voor slechts € 122,90 ben je versneld lid en wordt je meteen geholpen. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Direct dus al veel voordeliger dan een dakdekker bellen.

De wind zorgt voor het overlast, maar wie lost het op?

Daken liggen gemiddeld een groot aantal meters boven de grond. Je hele huis zit er immers onder. En daarbij zijn pannendaken schuin. Deze dakhelling kan sterk verschillen. Maar de meeste pannendaken zijn zo schuin, dat even zelf het dak oplopen er niet bij is. Ook als je geen hoogtevrees hebt is het absoluut af te raden om zelf je dakpannen te vervangen of recht te leggen. Laat dat aan de vakmensen over van Uniklus.

Abonnees van Uniklus bellen gewoon en geven hun melding door. Afhankelijk van de spoed is het Uniklus serviceteam binnen 2 uur bij je. Anders wordt er een afspraak voor op korte termijn met je gemaakt.

Nog geen Uniklus abonnee? Ook dan zorgen wij ervoor dat je huis droog blijft

Abonnees van Uniklus weten het al lang: dakpannen terugleggen is één van de vele klusjes die onder het abonnement vallen. Het kost een abonnee dus niets extra’s. Geen voorrijkosten en geen starttarief.

Maar ook niet-abonnees van Uniklus kunnen gebruik maken van deze servicedienst. Wij laten niemand in de kou staan of met een lekkend dak zitten. Je belt met Uniklus, meldt de klus en wordt versneld abonnee van Uniklus.

Voor € 122,90 ben je direct lid en is het Uniklus serviceteam binnen 2 uur bij je. Dit zijn de abonnementskosten voor de eerste maand, € 39,95 registratiekosten en een eenmalige toeslag van € 60,- voor de spoedklus. Reparaties binnen het abonnement worden dan gratis uitgevoerd. En met het Uniklus abonnement heb je vervolgens elke maand weer recht op 2 van de gratis klussen.

Uw dakpannen liggen stuk op de grond?

Helaas breken dakpannen snel als ze van een grote hoogte omlaag vallen. Gelukkig hebben de meeste woningeigenaren wel enkele reserve exemplaren. Het Uniklus serviceteam zorgt er dan voor dat deze op het dak komen. Maar wanneer je door de reserve exemplaren heen bent, zorgt Uniklus er in ieder geval voor dat inregenen voorkomen wordt. Afhankelijk van de hoeveelheid ontbrekende pannen doen wij dat met stukjes plaatmateriaal of een zeil. Dat zijn noodmaatregelen, maar je huis blijft er goed droog onder.

De uiteindelijke oplossing, nieuwe pannen en andere herstelwerkzaamheden, vallen niet onder het Uniklus abonnement. Maar wij kunnen het wel voor je regelen. In dat geval betaal je in ieder geval geen voorrijkosten of starttarief. Zelfs dan profiteer je dus van je Uniklus abonnement. Wordt dus snel Uniklus abonnee.

Een abonnement op Uniklus kost € 22,95 per maand. Lees hier welke reparaties allemaal onder het abonnement vallen en dus gratis worden hersteld. Maar naast de gratis klussen kan het Uniklus serviceteam je helpen met aanpassingen in en om je woning. Ook wanneer die niet onder het abonnement vallen. Voor deze werkzaamheden ontvang je vrijblijvend een offerte, zodat je rustig kan overwegen of/wanneer je het laat doen. Maar ook nu profiteer je van je Uniklus abonnement. Want zelfs bij deze scherpe, marktconforme offerte betaal je nooit voorrijkosten.

team Uniklus staat 24/7 voor u klaar
voor slechts € 22,95 per maand
staan wij 24/7 voor je klaar

Het Uniklus abonnement in het kort

Het Uniklus abonnement
in het kort

Iedere huiseigenaar kan zich abonneren op Uniklus, dé landelijke service voor reparaties in en om het huis. Een abonnement kost slechts € 22,95 per maand. Hiervoor heb je 24/7 de beschikking over het Uniklus serviceteam dat altijd snel je klus oplost (bij spoed zelfs binnen 2 uur).
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • 1 jaar 100% garantie
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur
 • Slechts € 22,95 p/maand
 • Landelijke dekking
 • 2.000 servicemedewerkers
 • Alle disciplines in huis
 • 24/7 bereikbaar
 • Geen voorrijkosten
 • Snelle service en top kwaliteit
 • Bij spoed service binnen 2 uur