Gratis reparaties in en om je huis met het Uniklus abonnement
Gratis reparaties in en om je huis met het voordelige Uniklus abonnement

het Uniklus abonnement

Wat ben je eigenlijk kwijt als er een ruit breekt, je sleutel afbreekt of het riool verstopt raakt? In bijna elk huishouden gebeuren dit soort zaken en kosten ze al snel vele honderden euro’s per reparatie. Met het abonnement van Uniklus worden die klusjes en reparaties gratis uitgevoerd.Je betaalt alleen het vaste abonnement van € 22,95 per maand.

Maar het abonnement op Uniklus heeft nóg meer voordelen:

1.Serviceteam voor elke klus en reparatie

Naast de reparaties die onder het abonnement vallen, heb je met Uniklus een professioneel serviceteam achter de hand. Voor elke klus of reparatie heeft Uniklus meer dan 2.000 professionals elke dag op de weg. Na jouw melding word je dus altijd snel geholpen. Bij calamiteiten is het serviceteam er binnen 2 uur. Ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen.

2.Ook reparaties en werkzaamheden buiten abonnement mogelijk

De Uniklus serviceteams zijn specialisten op veel vakgebieden. Zo kan je ook bij Uniklus terecht voor reparaties, klussen of vervangingen die niet onder het abonnement vallen. Je ontvangt van ons op verzoek een vrijblijvende offerte. Je weet dan exact wat je kwijt bent voor bijvoorbeeld de vervanging van je goot, stortbak, ruit of het uitvoeren van een houtrotbehandeling. Uniklus rekent hiervoor altijd concurrerende tarieven. En een Uniklus abonnee betaalt óók over de extra werkzaamheden nooit voorrijkosten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze mogelijkheden.

3.100% garantie

Alle reparaties worden door professionals uitgevoerd. Daarbij heb je zelfs 1 jaar garantie op de uitvoering.

4.Werkzaamheden buiten abonnement worden vooraf begroot

Als tijdens de reparatie blijkt dat er werkzaamheden nodig zijn die niet onder het abonnement vallen, dan worden deze vooraf begroot. Je betaalt ze achteraf, pas als alles goed is uitgevoerd.

5.SMS berichtje voor komst Uniklus servicemedewerker

Je krijgt 24 uur van te voren een SMS-berichtje als herinnering dat het serviceteam bij je langskomt.

6.Twee gratis reparaties per maand

Bij het abonnement kan je elke maand twee gratis reparaties laten uitvoeren door het Uniklus serviceteam. Na aanmelding als nieuw abonnee geldt een wachttijd van 14 dagen. Maar mocht de klus dringend zijn, dan is de spoedservice mogelijk.

7.Gratis hulp binnen 2 uur met de spoedservice

Bij spoedeisende reparaties kan ons serviceteam al binnen 2 uur aanwezig zijn. Ook 's avonds, in het weekend en op feestdagen. Als abonnee betaal je voor deze spoedservice niets. Zelfs geen voorrijkosten.

8.Spoedservice ook mogelijk voor niet-abonnees

Geen Uniklus abonnee, maar wel direct een professional nodig? Geen probleem, want met de spoedservice wordt er geen wachttijd gehanteerd. Bij het melden van de spoedklus wordt je versneld als lid aangemeld. Als de klus binnen het abonnement valt, dan wordt deze gratis uitgevoerd. En binnen 2 uur is het Uniklus serviceteam bij je. Hiervoor betaal je slechts € 122,90 (dat is eenmalig € 39,95 voor de registratiekosten, € 60,- spoedtoeslag en € 22,95 abonnementskosten voor de eerste maand). Direct dus al veel voordeliger dan 1 keer bijvoorbeeld een sleutel- of riooldienst laten komen.
Rijswijk, 1 maart 2019